JGZ PGA

Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 8 juli 2011
Werkgebieden: Gezondheid, Zorg
Specialisme(n): Kinderen, Jongeren, Diversiteit, Gezondheidsbevordering, Asielzoekers

Welkom op de groepspagina voor Jeugdgezondheidszorg(JGZ-)professionals die werken binnen de Publieke Gezondheidszorg voor Asielzoekers (PGA).

In deze groep JGZ PGA kun je kennis en ervaringen delen met andere PGA JGZ-medewerkers die werkzaam zijn in de uitvoering van de JGZ aan asielzoekerskinderen. Binnen de groep worden nieuwsberichten geplaatst over JGZ PGA, kun je vragen stellen en discussies starten. Verder vind je hier interessante documenten en artikelen. Zo vind je bij de documenten het contract 2019 (met bijlagen) tussen COA en GGD GHOR Nederland over de uitvoering van de PGA-dienstverlening, een aantal JGZ-protocollen, achtergrondinformatie over thema’s gezondheidsbevordering en documenten over afstemming en samenwerking.

Ben je JGZ-professional en nog geen lid van deze groep? Je bent van harte uitgenodigd! Stuur een bericht naar de beheerders van de groep. Ook je JGZ-collega’s zijn van harte welkom als groepslid.

Naast deze groep JGZ PGA kan je ook een kijkje nemen in het dossier Jeugdgezondheidszorg op de themapagina Publieke Gezondheidszorg Asielzoekers van GGD GHOR Kennisnet. Hier vind je nog meer protocollen, richtlijnen, factsheets en handreikingen. Let op: enkele van de documenten in het JGZ-dossier zijn alleen toegankelijk voor GGD-medewerkers. We zullen deze documenten in de groep JGZ PGA plaatsen zodat ze ook in te zien zijn door professionals werkzaam bij JGZ-instellingen.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open groep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.