Projectgroep Advies op-maat middels integratie Slimme richtlijnen en DD JGZ

Details

Type: Semi-open
Opgericht op: 13 juni 2019
Thema(s): Uitvoering JGZ
Werkgebieden: Jeugdgezondheidszorg (JGZ), ICT, Innovatie, Informatie
Specialisme(n): Kinderen, Jongeren, Beleid, Kwaliteitsbeleid, Implementatie

Het Project “Uniform en wetenschappelijk-onderbouwd werken door JGZ middels integratie van Slimme richtlijnmodule en DD JGZ” is een onderdeel van de Health Deal i-JGZ.
Dit project richt zich op de ontwikkeling van een proof-of-concept beslisondersteunend systeem voor de JGZ, middels de integratie van een Slimme richtlijnmodule met digitaal dossier KD+. De Slimme richtlijnmodule (SRM) is een verzameling van de JGZ-richtlijnen vertaald naar algoritmen. De ontwikkeling gebeurt in eerste instantie met VGGM en JGZ ZHW. Met de kennis en ervaring die we opdoen willen we echter ook andere JGZ-organisaties bedienen. Doel is bij te dragen aan het realiseren van de I-JGZ ambities: een geïntegreerde evidence-based digitale innovaties in de JGZ voor versterking van een gelijkwaardige samenwerking tussen professionals en ouders, ten behoeve van de gezonde groei en ontwikkeling van het kind.

Lidmaatschap

Om een lidmaatschap aan te vragen voor deze semi-open groep dient u eerst in te loggen of te registreren op dit netwerk.