3.4 Hoe moet ik Mijn Dashboard gebruiken?

Je persoonlijke Dashboard is te vinden in de oranje balk bovenaan. Dit Dashboard geeft een overzicht van acties die je hebt ondernomen of die je nog moet doen. Het is daarom raadzaam om regelmatig je Dashboard te bekijken.

Het dashboard bestaat uit aanklikbare items. In 'Linkverzoeken' vindt je een overzicht van professionals die gevraagd hebben te linken of met wil jou wilt linken. 

Onder ‘Groepen’ zie je welke professionals nog niet hebben gereageerd op je groepuitnodiging. Daarnaast zie je welke professionals zich hebben aangemeld voor jouw groep, deze aanmeldingen kun je hier accepteren of afwijzen.Ook zie je in dit overzicht welke groepen je hebt aangevraagd en voor welke groepen je bent uitgenodigd.

Redacteuren hebben nog een vierde item: 'Kennisbank' Hierin zijn de items te vinden die zijn toegevoegd aan hun thema maar ook de items die zijn aanbevolen voor hun thema door de plaatser van die informatie. Deze 'aanbevelingen' zijn binnen het dashboard te verwerken door ze te accepteren of af te wijzen.

HomeThema'sProfessionals