Activiteit

Landelijke Studiedag 'Zorgen met Vrijwilligers, aansluiting tussen formele zorg en vrijwillige inzet'

05 juni
Locatie: Aristo
Tijd: 09:45 tot 16:15
Type: Studiedag

Achtergrond
Door kleinere budgetten en een toenemende zorgvraag wordt er in de langdurige zorg steeds meer gerekend op de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers. Om de cliënt kwalitatief goede zorg te kunnen bieden en het zorgproces soepel te laten verlopen is een goede aansluiting tussen formele en informele zorg van groot belang. 

Maar op welke manier heeft vrijwilligerswerk de meeste waarde voor vrijwilligers, de organisatie en de cliënt? Hoe pakt u de werving van goede vrijwilligers aan en houdt u ze daarna betrokken bij uw organisatie? Bij wie ligt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de vrijwilligerszorg en het welzijn van de vrijwilligers? Op deze studiedag geven deskundige sprekers hun visie op hoe formele en vrijwilligerszorg elkaar kunnen versterken. Ook worden er inspirerende praktijkvoorbeelden gepresenteerd en biedt het programma ruimte om uw vragen over dit thema te kunnen stellen aan deskundige sprekers.

Doelgroep
Beleidsmakers, managers, teamleiders, coördinatoren vrijwilligerswerk en personeelsfunctionarissen werkzaam bij zorgaanbieders, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Datum & locatie
De landelijke studiedag ‘Zorgen met Vrijwilligers; aansluiting tussen formele zorg en vrijwillige inzet’ vindt plaats op donderdag 5 juni in Aristo Amsterdam.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag  € 345,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Indien u zich vóór 15 april 2014 inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 320,00 p.p. (excl. BTW).

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 april € 285,00 (excl. BTW), daarna is dat € 310,00 (excl. BTW).

Link:  http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Zorgen_met_Vrijwilligers

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.