Activiteit

Conferentie Decontaminatie in de witte kolom

07 oktober
Tijd: 13:30 tot 17:00
Type: Congres

Conferentie Decontaminatie in de witte keten

Op 11 juni 2014 is de ‘Handreiking “kleinschalige chemische decontaminatie” gepresenteerd. De handreiking is een multidisciplinair document over de prehospitale decontaminatie van chemisch besmette slachtoffers. Nu zijn de regio’s, betrokken partijen en instellingen aan zet om deze handreiking te implementeren.

Wat betekent deze handreiking concreet voor mijn praktijk/ voor mij in de praktijk?  Hoe pak ik de implementatie van deze handreiking aan?  Hoe sluit de handreiking aan op onze werkprocessen?

De Academie voor GHOR en Opgeschaalde Zorg organiseert in samenwerking met AZN en in afstemming met GGD/GHOR NL, op dinsdag 7 oktober 2014 een conferentie waar we samen met u op zoek gaan naar antwoorden op praktijkvragen. We richten ons hierbij in eerste instantie op partners uit de geneeskundige kolom zoals de RAV’s, huisartsen, SEH/ziekenhuizen, GHOR-bureaus.

Tijdens de conferentie hoort u interessante verhalen van sprekers met veel expertise en praktijkervaring op dit vlak.  Ook  wordt u meegenomen in praktijkverhalen van mensen die al volgens de handreiking werken. We gaan met elkaar in gesprek over de consequenties van de handreiking voor uw praktijk.

dinsdag 7 oktober van 13.30 tot 17.00u

Locatie: IFV, Kemperbergerweg 783 te Arnhem

Kosten: deelname kost € 150,=

Wilt u aan de conferentie deelnemen? U kunt zich opgeven bij Sandra Rijmer (agoz@ifv.nl).

Als vervolg op deze conferentie zal de Academie voor GHOR en Opgeschaalde zorg verschillende workshops aanbieden om u praktisch te ondersteunen bij de implementatie van de handreiking.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.