Activiteit

Vervolgbijeenkomst Decontaminatie in de witte keten

09 december
Tijd: 13:30 tot 17:00
Type: Congres

Aankondiging Vervolgbijeenkomst Decontaminatie in de witte keten

 

Op 9 oktober 2014 vond de conferentie Decontaminatie in de witte keten plaats in het kader van de implementatie van de handreiking kleinschalige chemische decontaminatie. Tijdens deze bijeenkomst bleek er behoefte te zijn aan een vervolg. Wij nodigen u dan ook graag uit voor de Vervolgbijeenkomst Decontaminatie in de witte keten op 9 december van 13.30u tot 17.00u in Arnhem.

 

De volgende thema’s zullen aan de orde komen:

  • Wat wordt het Advies  van de werkgroep persoonlijke beschermingsmiddelen (met daarin o.a. Maurice Kemmeren en Hay Geurts)
  • Welke lessen heeft de regio Rotterdam Rijnmond geleerd op het gebied van kleinschalige chemische decontaminatie?
  • Hoe kan ik de afstemming met de multi-partners, zoals brandweer, vormgeven? Een praktijkvoorbeeld
  • Welke keuzes kun je als veiligheidsregio maken voor de scholing van medewerkers in kader van kleine chemische decontaminatie? Een praktijkvoorbeeld

 

De Academie voor GHOR en Opgeschaalde Zorg organiseert in samenwerking met AZN en in afstemming met GGD/GHOR NL, op dinsdag 9 december 2014 een vervolgbijeenkomst waar we samen met u op zoek gaan naar antwoorden op praktijkvragen. We richten ons hierbij wederom op partners uit de geneeskundige kolom zoals de RAV’s, huisartsen, SEH/ziekenhuizen en GHOR-bureaus.

 

Tijdens de conferentie hoort u interessante verhalen van sprekers met veel expertise en praktijkervaring op dit vlak. Ook wordt u meegenomen in praktijkverhalen van mensen die met de implementatie van de handreiking bezig zijn. We gaan met elkaar in gesprek over de consequenties van de handreiking voor uw praktijk.

 

dinsdag 9 december 2014 van 13.30 tot 17.00u

Locatie: IFV, Kemperbergerweg 783 te Arnhem

Kosten: deelname kost € 100,--

 

Wilt u aan de conferentie deelnemen? U kunt zich opgeven bij Sandra Rijmer (agoz@ifv.nl).

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.