Activiteit

Bijeenkomst ‘Samen beter voorbereid’

01 november
Locatie: Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, Driebergen
Type: Bijeenkomst

Wat is de rol van de GGD bij rampen en crises? Wanneer is de GGD goed voorbereid? Op dinsdag 1 november aanstaande organiseert GGD Nederland de bijeenkomst ‘Samen beter voorbereid’ om antwoord te krijgen op deze vragen. Graag nodigen we alle GROP-coördinatoren, OTO-functionarissen, crisiscoördinatoren en procesleiders uit om hierover mee te praten op 1 november.

Tijd: 9.30 - 13.00 uur

Tijdens de bijeenkomst zullen twee GGD-directeuren aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden de rol van de GGD bij rampen en crises laten zien. Daarna worden in zes afzonderlijke workshops het GROP, OTO en de vier processen verder uitgediept. Deelnemers worden tijdens de workshops uitgenodigd om mee te praten over de rol en taken van de GGD en kennis en regionale ervaringen te delen. De resultaten van de bijeenkomst moeten de GGD’en beter in staat stellen invulling te geven aan de voorbereiding op rampen en crises. Kijk voor meer informatie over de bijeenkomst op 1 november op GGD Kennisnet.

Aansluitend aan de bijeenkomst organiseert het Landelijk Steunpunt OTO ’s middags een bijeenkomst rond de lancering van de OTO-toolkit. Meer informatie en het programma is binnenkort te vinden via GGD Kennisnet

Aanmelden kan door een mail te sturen aan grop@ggd.nl. Graag bij de aanmelding aangeven aan welke workshop u wilt deelnemen:
1. GGD Rampen opvang plan (GROP)
2. Opleiden, trainen, oefenen (OTO)
3. Proces Infectieziektebestrijding (IZB)
4. Proces Medische milieukunde (MMK)
5. Proces Gezondheidsonderzoek bij rampen (GOR)
6. Proces Psychosociale hulpverlening na rampen (PSH)

Meer informatie
http://www.ggdkennisnet.nl/thema/project-samen-beter-voorbereid/publicaties/publicatie/3123

Bijlagen

  • (74 KB)
Geplaatst door:

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.