Activiteit

Alles is gezondheid..........

06 oktober
Type: Bijeenkomst

Met veel plezier nodigen Alles is Gezondheid… en De Argumentenfabriek je uit voor het Helder Denken Café met als thema: ‘Stop met brandjes blussen, op naar een gezond leven!’

We gaan in gesprek over hoe we de gezondheid in Nederland kunnen bevorderen. Dit keer door buiten de gezondheidszorg te kijken naar wat we kunnen leren van de brandveiligheid. Rookmelders en brandblussers hebben vele levens gered, met welk instrument bevorderen we onze gezondheid in de 21ste eeuw?

Luister naar de sprekers en discussieer mee onder leiding van Jean Philippe de Jong van De Argumentenfabriek. We interviewen onder anderen econoom Frank Kalshoven en IJle Stelstra (Brandweer Nederland). Wat zijn de overeenkomsten tussen het voorkomen van brand en het voorkomen van een ongezonde leefstijl? Hoe pakt de brandweer preventie aan? En wat vindt een econoom hiervan? Kortom: Wat kunnen de verschillende disciplines van elkaar leren? Mocht je zelf al een oplossing hebben, schroom niet en deel deze met de andere aanwezigen. 

We hopen je te mogen verwelkomen op dinsdag 6 oktober in Amsterdam!

 

Toegang gratis

Tijd: 16.00-17.30 uur, aansluitend borrel.

Locatie: De Argumentenfabriek, WG-plein 416, Amsterdam

Aanmeldenhelderdenkencafe@argumentenfabriek.nl

Bijlagen

  • (121 KB) (Aantal keer gedownload:2)
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.