Activiteit

Nieuwsbericht...Registratie NCVGZ 2019 geopend!

11 april
11 april 2019
Bijeenkomst
12 februari 2019 | 1 minuut lezen

Op donderdag 11 april vindt NCVGZ 2019 Public Health next step – nieuwe perspectieven op preventie en gezondheidsbevordering plaats in Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht.
 
Het belang van preventie en een integraal gezondheidsbeleid wordt steeds meer gezien en erkend. Markeringspunten in 2018 zijn het Preventieakkoord, het leefstijlmanifest en het besluit over de geïntegreerde leefstijlinterventie in de basisverzekering. Maar we moeten nog veel actiever met preventie aan de slag dan we nu doen. De zoektocht verleggen buiten de gebaande paden is aan te bevelen, en zelfs urgent. Deze thematiek vormt de rode draad van NCVGZ 2019.

 

Het programma is gevarieerd, met o.a. Prof. dr. Sarah Durston die tijdens de Wilhelmina Rouwenhorstlezing vanuit haar eigen expertise de veranderende wetenschap belicht en ons wakker schudt door hierin de vertaling naar Public Health onderzoek next level te maken.
 
Aansluitend vindt plenair een debat plaats over Publieke waarden in de digitale gezondheidsmarkt. Kies vervolgens voor een van de door ZonMw, Movisie, RIVM, GGD-West Brabant /GGD-Groningen en het Trimbos Instituut georganiseerde tracks. Daarnaast bieden we de mogelijkheid je project, idee of onderzoek op te peppen in de track Pitch & Patch (inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 14 maart). Of maak in de track Jonge professionals een reis om de wereld in 255 minuten met Hanaâ Benjeddi, een jonge dokter in de vluchtelingenkampen van Lesbos.


In Café Weltschmerz is er ruimte om jouw verhaal rondom gezondheid, preventie, positieve gezondheid of het preventieakkoord te vertellen.

En dit is nog niet alles, bekijk het volledige programma en meld je vast aan! De komende dagen/weken wordt met grote regelmaat de congreswebsite aangevuld met nieuwe informatie. 
 

Locatie


Utrecht

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
HomeThema'sProfessionals