Activiteit

Berichtjes ter promotie van de kennisfestivals

12 maart
12 maart 2019
Evenement
20 februari 2019 | 2 minuten lezen

Kom naar het Kennisfestival Gezond Leven in Eindhoven of Gouda

 

Hoe zag gezondheidsbevordering er het afgelopen decennium uit? Wil jij goed voorbereid zijn op de belangrijkste ontwikkelingen de komende 10 jaar? Het RIVM Kennisfestival Gezond Leven (Eindhoven, 12 maart en Gouda, 28 maart) biedt kennis, tools en verbinding. Verruim je blik door presentaties van social designer Rocco Verdult , arts-ethicus Babette Rump en lector Healthy Ageing and Public Health, Fons van der Lucht. Participeer in workshops met actuele thema’s zoals de Omgevingswet en burgerparticipatie. Een onmisbare dag voor professionals en beleidsmakers die landelijk, regionaal en lokaal betrokken zijn bij gezondheidsbevordering en preventie. Bekijk de programma’s en meld je snel aan!

 

https://www.loketgezondleven.nl/over-ons/kennisfestival-gezond-leven

 

 

Kom naar het Kennisfestival Gezond Leven in Eindhoven

 

Wil jij goed voorbereid zijn op de belangrijkste ontwikkelingen voor gezondheidsbevordering en preventie de komende 10 jaar? Het RIVM nodigt je van harte uit voor het Kennisfestival Gezond Leven op 12 maart in het Philips Stadion in Eindhoven. Inspirerende sprekers verruimen je blik en je gaat direct aan de slag met kennis die wérkt! Een onmisbare dag voor iedereen die binnen een gemeente of GGD werkt aan gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Je krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van regionale programma’s, zoals de Gezonde School in Helmond of de Brabants Omgevingsscan BrOs, maar ook de nieuwste landelijke inzichten over actuele thema’s. Hoe implementeer je een gecombineerde leefstijlinterventie? Wat zijn de condities voor effectief samenwerken in een netwerk? Hoe ondersteun je ouderen bij lang en gezond thuis wonen?

Deel ervaringen, doe nieuwe inzichten op en ga naar huis met voeding voor de komende 10 jaar!

 

Jij komt toch ook? Kijk voor meer informatie op Loketgezondleven.nl

 

 

Kom naar het Kennisfestival Gezond Leven in Gouda

 

Wil jij goed voorbereid zijn op de belangrijkste ontwikkelingen voor gezondheidsbevordering en preventie de komende 10 jaar? Het RIVM nodigt je van harte uit voor het Kennisfestival Gezond Leven op 28 maart in het Oude Stadhuys in Gouda. Inspirerende sprekers verruimen je blik en je gaat direct aan de slag met kennis die wérkt! Een onmisbare dag voor iedereen die binnen een gemeente of GGD werkt aan gezondheidsbevordering en/of gezondheidsbeleid. Je krijgt niet alleen een kijkje in de keuken van regionale initiatieven zoals de Preventiecoalitie Amstelland en de Sociaal Makelaar in Gouda, maar ook de nieuwste landelijke inzichten over actuele thema’s. Hoe implementeer je een gecombineerde leefstijlinterventie? Wat zijn de condities voor effectief samenwerken in een netwerk? Hoe ondersteun je ouderen bij lang en gezond thuis wonen?

 

Tijdens het kennisfestival in Gouda reiken we ook de BOP-prijs 2019 uit. De prijs voor de professional die beleid, onderzoek en praktijk van preventie en gezondheidsbevordering op inspirerende wijze weet te verbinden. Jij kunt er bij zijn!

Deel ervaringen, doe nieuwe inzichten op en ga naar huis met voeding voor de komende 10 jaar.

 

Kijk voor meer informatie op Loketgezondleven.nl

Locatie


Eindhoven
HomeThema's