Activiteit

Webinar "vaardig in bewegen handen en voeten geven" 17-09

17 september
17 september 2020
15:45 tot 16:45
Training
28 augustus 2020 | 1 minuut lezen

MQ Scan en Vereniging Sport en Gemeenten organiseren een gratis webinar om jou concreet te helpen bij het handen en voeten geven aan het thema vaardig in bewegen van het Sportakkoord. Zit je in de fase van executie en gaat het uitrollen van het sportakkoord nu beginnen? Dan helpt het gratis webinar ‘vaardig in bewegen handen en voeten geven’ jou hierbij.

Wij zien dat velen van jullie op lokaal niveau hetzelfde proces doorlopen.  Er zijn vergelijkbare uitdagingen en nagenoeg dezelfde soort vragen waar tegenaan gelopen wordt. Dit is waarom wij (VSG en MQ Scan) je graag een handje willen helpen.
Ben je op zoek naar:

  • Relevante onderzoeksinzichten m.b.t. motorische ontwikkeling
  • Handvatten en learnings van collega-professionals in het land
  • Hoe inzichten en monitoring van waarde kunnen zijn voor jouw beleid en aanpak

Schrijf je dan in voor het gratis 60-minuten webinar ‘vaardig in bewegen handen en voeten geven’ op donderdag 17 september 2020 van 15:45 uur – 16:45 uur.

Het webinar is bedoeld om jou en betrokkenen op weg te helpen bij het vormgeven van het thema vaardig in bewegen. Op basis van de inmiddels opgedane ervaringen in het land, goede voorbeelden en handige tips, willen wij zoveel mogelijk professionals ondersteunen in het goed neerzetten van deze belangrijke pijler. Dus schrijf je in, doe mee en laat je inspireren! Inschrijven kan via deze link.

HomeThema's