Aristo

Landelijk congres ‘Van AWBZ naar Wmo

28 november 2013, Aristo Amsterdam

 

Vanaf januari 2015 gaan de AWBZ-functies Begeleiding en Persoonlijke Verzorging definitief over naar de Wmo. De overheid laat hierbij ruimte voor gemeenten om zelf invulling te geven aan de Wmo. Dit moet maatwerk mogelijk maken. Veel gemeenten en aanbieders zijn al bezig met visie en beleid om de zorg voor burgers/cliënten vanuit de Wmo vorm te geven. Tijdens het 3e jaarcongres ‘Van AWBZ naar Wmo’ zullen visies en praktijkvoorbeelden van voorlopers aan de orde komen. Tevens is er veel gelegenheid om de vragen die u heeft voor te leggen aan collega’s en (potentiële) samenwerkingspartners.

 

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor professionals, managers en beleidsmakers bij gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en zorgverzekeraars. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom

 

Datum en locatie

Het congres ‘Van AWBZ naar Wmo’ vindt plaats op donderdag 28 november 2013 in Aristo Amsterdam. Na inschrijving ontvangt u een routebeschrijving.

 

Kosten

De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 345,00 p.p. (excl. BTW).

 

Kortingen

Indien u zich vóór 1 oktober inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 320,00 p.p. (excl. BTW).

 

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde

factuuradres betaalt uw collega vóór 1 oktober € 285,00 (excl. BTW), daarna is dat € 310,00 (excl. BTW).

 

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/AWBZ-WMO

Adres: Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
Nederland

Locatie

Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
Nederland
HomeThema'sProfessionals