Nieuwsbericht

Wat is jouw idee over een gezonde woon- en leefomgeving?

7 november 2018 | 1 minuut lezen

Op 11 december organiseert GGD GHOR Nederland een Dragons’ Den. Deze Dragons’ Den daagt je uit om het beste idee rondom een gezonde woon- en leefomgeving te bedenken. Hoe bevorder je meer bewegen, verleid je mensen om te fietsen, te wandelen of zie je kansen voor duurzame bouw?

Het beste idee om gezondheid te bevorderen binnen de ruimte waarin we leven, wonen en werken wint een startkapitaal van €5.000,-. Naast de geldprijs die je kunt winnen, kunnen ook de juryleden (de Dragons) niet winnende ideeën adopteren en hen ondersteunen bij verdere ontwikkeling.

Hoe gaat een Dragons’ Den in z’n werk?
Een Dragons’ Den is een wedstrijd gebaseerd op een Japans televisieprogramma waarin mensen hun plan pitchen aan potentiële investeerders. Goede ideeën worden beloond en in kennis wordt geïnvesteerd. Daarnaast is er aandacht voor de follow-up en de garantie dat het idee/het plan wordt opgepakt.

Wie kunnen er meedoen?
Iedereen is van harte uitgenodigd om een idee in te dienen en daarmee kans te maken om dit idee op 11 december te mogen pitchen aan onze Dragons. Dus zie je kansen? Niet twijfelen, gewoon doen! Inzendingen kunnen vóór 23 november 2018 worden ingediend bij innovatie@ggdghor.nl. In de uitnodiging vind je de randvoorwaarden en details. Wil je nu meer weten over het thema fysieke leefomgeving kijk dan op de themapagina van GGD GHOR KennisnetRijksoverheid Omgevingswet en Aan de slag met de Omgevingswet.

We kijken uit naar de inzendingen!

HomeThema'sProfessionals