Nieuwsbericht

Denk mee over het vijfjarig bestaan van JouwGGD.nl

19 juli 2019 | 1 minuut lezen

Komend schooljaar 2019-2020 bestaat JouwGGD.nl precies 5 jaar. Een eerste lustrum! We kunnen en mogen trots zijn wat we in korte tijd samen bereikt hebben. Dat is echt uniek. Maar.... JouwGGD is nooit af en we hebben samen nog de nodige ambities. Enne dus een mooie aanleiding om eens flink JouwGGD.nl in de schijnwerpers te zetten landelijk en lokaal (aangesloten JGZorganisaties en GGD'en)

Meedenken en mee vormgeven activiteiten
Maar zo'n mijlpaal mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We willen graag diverse activiteiten landelijk en lokaal (doen) organiseren in het kader van het vijfjarig bestaan in het najaar 2019, voorjaar 2020.
Zo denken we aan een symposium voor kennisinstituten, ons e-team, jongerenadviseurs en management in zake 'de wereld van jongeren'.  Een boekje maken over de ontstaansgeschiedenis en wat we afgelopen jaren gedaan hebben. Leuke prijsvragen, wedstrijden voor de jongeren. Zichtbaar zijn op bijvoorbeeld festivals, op lokale en nationale media enzovoort. We willen een goede mix op nationaal en op lokaal niveau.

Wie wil meedenken en mee vormgeven aan JouwGGD.nl  5 jaar activiteiten. Alle hulp is welkom!

Laat het ons weten. Mail naar: redactie@jouwggd.nl.

We horen en zien je graag!

 

Petra van Tiggelen - landelijk projectleider JouwGGD.nl

HomeThema'sProfessionals