Nieuwsbericht

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2020 van NSPOH is uit!

30 september 2019 | 1 minuut lezen

In september lanceerde het bij- en nascholingsteam van de NSPOH de nieuwe brochure 2020. Het onderwijsaanbod staat ook op de website. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Wie na het bekijken van de scholing nog vragen heeft, neemt contact op met de NSPOH, via telefoon 030- 8100500 of stuurt een bericht naar info@nspoh.nl.

Meer dan 30 nieuwe titels

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health met in 2020 nieuwe modules als De vertrouwde adviseur en Creëren voor de toekomst, Praten over seks voor doktersassistenten, Mindfulness in de spreekkamer, De kern raken in tijden van crisis en Privacybewustzijn voor professionals. En voor professionals in de jeugdgezondheidszorg nieuwe scholing zoals Basisdataset JGZ: betere registratie voor betere zorg, WOKJA en Focus op hechting. En de NSPOH biedt verschillende nieuwe dagen voor forensisch artsen, praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen.

De brochure is te downloaden vanaf de website en kan op verzoek ook worden opgestuurd. Een overzicht van bij- en nascholing staat ook op de bij- en nascholingskalender.

Incompany

Scholing van de NSPOH is door diverse instellingen geaccrediteerd en is ook geschikt voor incompany uitvoering. Met maatwerk van de NSPOH kunnen werkgevers snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling, of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen.

HomeThema'sProfessionals