Nieuwsbericht

Webinar sociale innovatie - kijkje in de keuken bij GGD West-Brabant

13 november 2019 | 1 minuut lezen

Op maandag 2 december vanaf 9:00 geeft de GGD West-Brabant een kijkje in de keuken door middel van een webinar. Het webinar gaat over "sociale innovatie bij GGD West-Brabant".

Ben je geintereseerd in het webinar over sociale innovatie bij GGD West-Brabant, meld je dan hier aan. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Daarnaast kan je ook live vragen aan ons stellen.

Heb je een afspraak op dat tijdstip, meld je dan toch aan als je geinteresserd bent. Iedereen die zich aanmeld krijgt via de mail een link om het webinar terug te kijken. 

Waar gaat dit webinar over?

Hoe maken we de GGD samen bestendig voor de toekomst en kunnen we over 10 jaar ook nog onze klanten helpen en bijdragen aan een betere samenleving?
 
Wij geloven in de noodzaak van vernieuwing. Bewegen in plaats van stilstaan. Wij geven ruimte, laten mensen opbloeien en begeleiden ze van denken naar doen.  En faciliteren zo de transitie van een oude naar een nieuwe manier van werken.  Samen met een “ community van vernieuwers” onderzoeken, experimenteren en creëren we om vooruit te gaan en te groeien. Met kleine en krachtige stappen, vanuit passie, waardering en talent. Zo zorgen we samen voor een betere dienstverlening voor de klant en een organisatie die klaar is voor de toekomst.
 
Bij de GGD West Brabant hebben we al circa 10 jaar ervaring opgedaan met sociale innovatie. In dit webinar lichten we 2 succesvolle methodes toe, nl de pitch en de Voort innovatiemethode. En de inzet van webinars komt ook aan bod.

18 november 2019

Wij zijn er bij met het team gezondheidsbevordering jeugd van Hollands Midden!

HomeThema's