Nieuwsbericht

Aangenaam! Vanaf 1 januari 2020 is dit Opvoedinformatie Nederland

12 december 2019 | 1 minuut lezen

Vanaf 1 januari 2020 gaan we met de nieuwe naam Opvoedinformatie Nederland verder onder de vlag van het Nederlands Jeugdinstituut. De naam Stichting Opvoeden.nl gebruiken we dan niet meer. Daar hoort een nieuw logo bij. We laten je met veel plezier het eindresultaat zien:

Vanaf 1 januari 2020 gebruiken we dus dit logo. Je kunt er nu alvast aan wennen. Het beeldmerk, de gekleurde waaier, heeft voor ons een dubbele betekenis: aan de ene kant is het de ‘i’ van de verschillende informatiebronnen die we voor de ontwikkeling van betrouwbare opvoedinformatie gebruiken. Aan de andere kant lijken het poppetjes die staan voor de diversiteit aan organisaties, gemeenten, professionals en ouders die we bereiken.

Alle betrouwbare opvoedinformatie die we ontwikkelen, is voorzien van een keurmerk. Ook dit beeld is aangepast naar de nieuwe naam:

Het keurmerk wordt doorgevoerd op Opvoeden.nl en alle websites en digitale toepassingen die deze informatie afnemen.

Gewoon betrouwbaar!

Zoals je ziet, is de pay-off van onze nieuwe naam: gewoon betrouwbaar! Het klinkt misschien wat eenvoudig, maar het is wat het is. De informatie die we ontwikkelen is gewoon betrouwbaar. Of het nu om tekst, filmpjes of beeldverhalen gaat. ‘Gewoon betrouwbaar’ is een korte en krachtige formulering die past bij onze aanpak.

Download het nieuwe logo en keurmerk 

Gebruik je op dit moment het logo van Stichting Opvoeden.nl? Bijvoorbeeld op een website? Download dan nu alvast het nieuwe logo zodat je deze vanaf 1 januari 2020 kunt gebruiken.

Meer informatie over de integratie met het Nederlands Jeugdinstituut vind je in dit nieuwsbericht.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via contact@stichtingopvoeden.nl.

HomeThema'sProfessionals