Nieuwsbericht

Dit is wat je over Opvoedinformatie Nederland moet weten

10 januari 2020 | 2 minuten lezen

De handen zijn officieel ineen geslagen. Sinds 1 januari 2020 is Stichting Opvoeden.nl overgegaan naar het Nederlands Jeugdinstituut onder de nieuwe naam: Opvoedinformatie Nederland. In dit bericht vertellen we wat dit precies betekent.

Nieuw logo en keurmerk

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo en keurmerk. Het keurmerk voeren we door op Opvoeden.nl en op alle andere platforms die de informatie afnemen. Een downloadlink voor het logo en keurmerk vind je in dit nieuwsbericht.

Nieuwe pay-off

‘Gewoon betrouwbaar!’ is de pay-off onder onze nieuwe naam. Of het nu om tekst, filmpjes of beeldverhalen gaat. Ouders en jongeren kunnen erop rekenen dat alle informatie getoetst is door wetenschap, praktijk en de doelgroepen zelf. Gewoon betrouwbaar dus.

Betrouwbare opvoedinformatie blijft beschikbaar voor iedereen

Opvoedinformatie Nederland draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarom ontwikkelen wij betrouwbare informatie over opvoeden, opgroeien voor een gezonde ontwikkeling van ieder kind. Dit doen we onafhankelijk en in samenwerking met de wetenschap, praktijk en ouders en jongeren zelf. De ontwikkelde opvoedinformatie is voor iedereen kosteloos beschikbaar. Alle informatie is ook terug te vinden op Opvoeden.nl. Opvoedinformatie Nederland blijft deze website beheren. Door de samengang met het Nederlands Jeugdinstituut is dit voor de langere termijn geborgd.

Hoe je ons vanaf nu kunt bereiken

  • Bezoekadres          Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht
  • Postadres               Postbus 19221, 3501 DE Utrecht
  • Telefoon                 088 1180 200
  • Website                  www.opvoedinformatie.nl
  • Mail                        contact@opvoedinformatie.nl

Je vindt ons natuurlijk ook op Twitter, LinkedIn en YouTube.

”Met veel enthousiasme blijven we inzetten op onze missie:
Zoveel mogelijk ouders bereiken met betrouwbare opvoedinformatie. Iedereen die dit ondersteunt en hieraan kan bijdragen nodig ik uit om de handen ineen te slaan en contact met ons op te nemen!”
– Rosalie Taubman, Hoofd Opvoedinformatie Nederland –

Heb je vragen of ideeën dan horen we dat natuurlijk graag.

HomeThema's