Nieuwsbericht

GGD Hart voor Brabant werkt mee aan e-book over gezondheidsapps

Op 15 april 2013 geplaatst door

Gezondheidsapps op een rijtje

Ulco Schuurmans, arts maatschappij & gezondheid bij de GGD Hart voor Brabant, zette verschillende typen gezondheidsapps op een rijtje in het e-book ‘Ontdek snel: Gezondheidsapps’. Uitgeverij Van Duuren Media geeft het e-book uit.

In het e-book staan onder andere apps die kunnen helpen bij het herkennen en behandelen van kleine en grote kwalen, die inzicht geven in de groei en ontwikkeling van baby’s en kinderen en die kunnen ondersteunen bij psychische problemen. Ook geeft het e-book een overzicht van apps op het gebied van leefstijl, seksualiteit, alcohol, roken en drugs, hart- en polsapps, voeding en beweging, een gezonde leefomgeving en huisautomatisering in het slimme huis.

Interesse?

Het e-book is onder andere verkrijgbaar op de website van Van Duuren Media.

Trefwoorden: apps, gezondheidsapps
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Communicatieadviseur

Hoi Atie,

Klinkt interessant! Ik ben wel benieuwd wat de toegevoegde waarde van dit boek is als je het vergelijkt met de website digitalezorggids.nl. Is het boek uitgebreider?

Groet, Lotte Rijk

Informatiedeskundige en omgevingsanalist

Hoi Lotte,

De belangrijkste toegevoegde waarde zit hem in het feit dat we ook een beschrijving geven van de werking en de betrouwbaarheid van de apps.
Bovendien zijn de geslecteerde apps allemaal toegankelijk voor de leek.
Ze zijn nu gebundeld in een e-book, de inhoud is voor onze medewerkers ook geschikt om te gebruiken in hun advies bij de client-contacten.

groetjes
Atie Koldeweij

Goed bezig, Ulco!