Nieuwsbericht

Nieuwsbrief NCVGZ #durftevragen ! Kom pitchen met je project of onderzoek

25 februari 2020 | 3 minuten lezen

Ben jij één van de velen die zich al heeft ingeschreven voor het NCVGZ 2020  op 8 april in Den Bosch? Zo niet, schrijf je dan hier in. En voor iedereen hebben we vandaag weer een korte update en/of reminder!

Tracks
Ook de afgelopen twee weken is gewerkt aan het verder invullen van de tracks. Elke nieuwsbrief lichten we er één voor je uit. Deze week is het de track die wordt ingevuld door onze partner ZonMw.

Uitgelicht: Publieke gezondheid als ecosysteem: de mens centraal
Alle sprekers van de ZonMw track zijn bekend! Deze track sluit aan op de boeiende Wilhelmina Rouwenhorstlezing ‘Veerkracht en kantelpunten in complexe systemen’ door prof.dr. Marten Scheffer (WUR). Binnen deze track wordt gekeken naar de rollen die mensen hierin hebben. Hoe krijg je aan de hand van ‘systeemdenken’ beter zicht op de samenhang en wisselwerking binnen systemen én hoe houd je de mens centraal? Ben je op zoek naar actuele voorbeelden, inspirerende sprekers of heb je een concreet (complex) gezondheidsvraagstuk dat je graag praktijkgericht wilt onderzoeken (bijvoorbeeld in een Living Lab)? Pak dan je kans op het NCVGZ!

Laatste reminder; Oproep inzendingen PH Proefschriftprijs 2020 - deadline 1 maart
Mirjam Pot en Koen van der Swaluw waren vorig jaar de winnaars. Zij deelden de prijs en besteedden deze aan het bezoeken van een internationaal congres. Wie wordt/worden dit jaar de gelukkige(n)? De kans hierop start met een nominatie. De eerste inzendingen voor de PH Proefschriftprijs zijn binnen en de inschrijving loopt nog tot 1 maart; zorg dat je er op tijd bij bent! Meer informatie vind je op de website.

Verkiezing Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid 2019
Deze verkiezing wordt voor de tiende keer door de Federatie voor Gezondheid en GGD GHOR Nederland georganiseerd. Wie heeft binnen of buiten de zorgsector de meeste invloed gehad op gezondheidsbevordering? Wie brengt mensen bijeen, creëert gezonde impact, stelt vragen en deelt kennis? Het is belangrijk voor de publieke gezondheid dat deze prijs weer wordt uitgereikt. De publieke gezondheid is namelijk van ons allemaal. En krijgt ook steeds meer aandacht. Maar wie maakte voor jou in het afgelopen jaar het verschil? Nomineren kan via deze link. #MIP2019

#Durftevragen
Heb je je onderzoek afgerond op het gebied van publieke gezondheid en preventie en wil je sparren over de implementatie? Heb je zichtbare resultaten, maar wil je input vanuit de praktijk voor de praktische vertaling? Of heb je een idee voor een project, maar wil je nog enkele details beter uitdenken? Of ben je op zoek naar samenwerkingspartners voor je project? Herken je je in een van deze vragen of heb je een andere vraag die jouw project of onderzoek een stap verder kan brengen? Kom dan pitchen in onze track #Durftevragen. Je kunt je tot 15 maart aanmelden, dus wacht niet te lang!

Inspiratiemarkt
Biedt jouw bedrijf of organisatie producten of diensten gerelateerd aan preventie of aan een van de trackthema’s? Dan ben je misschien geïnteresseerd in een stand op de inspiratiemarkt en/of andere sponsormogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website en/of neem contact met ons op!

Studio Weltschmerz
In Studio Weltschmerz vinden diepgaande tweegesprekken plaats die worden opgenomen op video en gepubliceerd in Café Weltschmerz. Wil jij worden geïnterviewd of ken je iemand die geïnterviewd wil worden over dé actuele maatschappelijke thema’s uit het publieke domein? Neem contact op met mij voor de mogelijkheden.

Jij komt toch ook?
We nodigen je van harte uit mee te doen; schrijf je nu in!


 

HomeThema'sProfessionals