Nieuwsbericht

Stimuleer motorische ontwikkeling met bewegen

18 maart 2020 | 1 minuut lezen

Werk je met kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar? Bijvoorbeeld binnen de kinderopvang of de jeugdgezondheidszorg? Kenniscentrum Sport & Bewegen lanceert gratis verschillende instrumenten om met bewegen de motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Door deel te nemen aan een interactieve workshop (kosteloos) doe je kennis en inspiratie op over het belang van bewegen voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Je maakt kennis met verschillende instrumenten die je meteen in je eigen praktijk kunt inzetten.

Een voorbeeld zijn de Praatplaten waarmee je in gesprek nieuwe kansen tot eenvoudig bewegen ontdekt. Ook maak je kennis met de Beweegspelletjes: eenvoudige, leuke spelletjes die bijdragen aan de motorische, sociaal- emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Kies een leuk spel, zie aan welke ontwikkeling het bijdraagt en ga aan de slag!

NB. Natuurlijk houden we rekening met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en verschuiven we de geplande workshops wanneer nodig.

Meer informatie: www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/beweegspelletjes

Bijlagen

23 maart 2020

Graag wil ik mij inschrijven voor deze cursus

1 april 2020

Hoi Lisette,

Leuk dat je je wil inschrijven! Inschrijven kan via de volgende link: https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/producten/beweegspelletjes/

Groetjes

Rebecca

31 maart 2020

Graag zou ik me ook inschrijven. Vr gr Rianne Muschiol

1 april 2020

Hoi Rianne,

Leuk dat je je wil inschrijven! Inschrijven kan via de volgende link: https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/producten/beweegspelletjes/

Groetjes

Rebecca

HomeThema's