Nieuwsbericht

Opvoedinformatie up to date met nieuwe geboorteverlof

1 juli 2020 | 1 minuut lezen

Alle gemeenten en organisaties die de betrouwbare opvoedinformatie gebruiken die Opvoedinformatie Nederland ontwikkelt, zijn up to date met het nieuwe geboorteverlof dat vanaf vandaag in gaat.

In de tekst 'Verlof voor ouders' (https://lnkd.in/eAdzU6h) staat dat partners per 1 juli 2020 het eerste half jaar na de geboorte van de baby vijf weken extra geboorteverlof kunnen krijgen. CJG Breda is een van de organisaties die van de betrouwbare opvoedinformatie gebruikt maakt en nu dus ook deze zelfde informatie heeft: https://lnkd.in/eb3hMpX. Dat geldt ook voor GroeiGids: https://lnkd.in/eD5QZwD.

In de tekst 'Taakverdeling tussen ouders' (https://lnkd.in/eV8vxky) staat een link naar EH-BG.nl. De site helpt werkende ouders o.a. bij het vinden van balans tussen werk en zorg. Dit is een initiatief van Rutgers kenniscentrum seksualiteit, Stichting voor Betrokken Vaderschap VDRS, Voor Werkende Ouders en WOMEN Inc. en wordt mede mogelijk gemaakt door Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. GGD regio Utrecht is ook een van de organisaties die de betrouwbare opvoedinformatie gebruikt en nu dus ook deze link op de site heeft: https://lnkd.in/eg3id5h.

HomeThema'sProfessionals