Nieuwsbericht

Sluit aan bij het filmpjesproject van Opvoedinformatie Nederland

17 juli 2020 | 1 minuut lezen

Misschien heb je als organisatie de plannen om de informatievoorziening naar ouders toe uit te breiden met meer beeldmateriaal; je wilt ‘iets’ met filmpjes doen.

In deze (snelle) tijd verplaatst veel informatievoorziening zich van tekst naar beeld. Ook is het voor laaggeletterde ouders of niet-Nederlandse ouders prettig om informatie via beeld te ontvangen. Sluiten jouw ideeën hierop aan? Dan ben je bij het filmpjesproject aan het goede adres!

Met deelname aan het filmpjesproject doe je mee aan een landelijk georganiseerd netwerk van organisaties waarmee je (kosten)efficiënt betrouwbare, onafhankelijke opvoedfilmpjes met en voor ouders ontwikkelt. Jij draagt financieel en inhoudelijk bij; Opvoedinformatie Nederland faciliteert de projectbegeleiding, videoproductie en communicatie. Hoe meer deelnemers er zijn; hoe lager de kosten!

Bekijk en/of deel de factsheet in de bijlage met collega's. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via contact@opvoedinformatie.nl en ontvang een informatiefilmpje van projectleider Melissa Bastiaan waarin zij meer tekst en uitleg geeft!

Alle informatie over dit filmpjesproject vind je ook op: https://opvoedinformatie.nl/filmpjes/.

HomeThema'sProfessionals