Nieuwsbericht

5555e lid van GGD Kennisnet

26 februari 2014 | 1 minuut lezen

Afgelopen week heeft het 5555e lid van GGD Kennisnet zich aangemeld. Dit is Annika Bouts, office manager van Stichting Opvoeden.nl. Tijd om een paar vragen aan Annika te stellen!

Waarom ben je lid geworden van GGD Kennisnet?
Samen met de GGD hebben we de ‘Broedplaats Opvoeden.nl’ gelanceerd op GGD Kennisnet. Hier vinden professionals dezelfde gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid als op de website www.cjg.nl. De broedplaats is ook interactief: wie vanuit zijn expertise aanvullingen of verbeteringen heeft, kan dat laten weten. Zo groeit onze basisbron voor ouders met waardevolle praktijkkennis van professionals.

Wat vind je van de samenwerking tussen Stichting opvoeden en GGD Kennisnet?
Daar ben ik heel trots op, want ouders goed én eenduidig informeren kan alleen door samenwerking. De medewerking en betrokkenheid van professionals is voor ons echt goud waard. Professionals kunnen gebruikmaken van de gevalideerde informatie tijdens hun werk, of ouders en opvoeders ernaar verwijzen. Maar ze worden ook van harte uitgenodigd om op de informatie te reageren. Als zij bepaalde onderwerpen missen of suggesties hebben voor verbetering, kunnen ze dat laten horen.

Wat vind je van GGD Kennisnet?
Digitaal samenwerken en kennis delen heeft volgens mij de toekomst. Dat gaan we steeds meer doen. Op GGD Kennisnet komen al zo veel professionals samen, en zie je dat het werkt. Het is voor ons daarom de kans om betrouwbare informatie voor ouders breed toegankelijk maken en er samen voor zorgen dat het ook gebruikt wordt.

HomeThema'sProfessionals