Nieuwsbericht

Prijsuitreiking

22 november 2016 | 1 minuut lezen

Op de jeugddag die begin oktober in Amsterdam werd gehouden, waren Actiz, NCJ en GGD GHOR Nederland ook vertegenwoordigd. Er was een stand waarin het werk van de jeugdgezondheid werd gepresenteerd door middel van informatiemateriaal, filmpjes en een mondelinge toelichting. Ook was er een airhockeytafel, waarop niet alleen gespeeld kon worden, maar waardoor dat informele gesprek tot stand kwam tussen professionals, geïnteresseerden en andere aanwezigen.

Een van die aanwezigen was Gabriël Gomes Barras uit Rotterdam. Hij deed mee aan een sloganwedstrijd, die te maken had met de jeugdgezondheid en hij bleek de winnaar te zijn. De winnende slogan wordt gebruikt in een aantal nog nader te bepalen uitingen van de jeugdgezondheid. Zijn inzending was ‘Jouw zorg bij ons in gezonde handen’, waarmee hij een mini airhockeytafel won, die hij onlangs uitgereikt kreeg bij GGD GHOR Nederland.

Op de foto secretaresse Christine Ruiter en manager jeugd Guus Krähe namens GGD GHOR Nederland met in het midden winnaar Gabriël Gomes Barras.
  

HomeThema'sProfessionals