Nieuwsbericht

10 februari is het Warmetruiendag

9 februari 2017 | 1 minuut lezen

Vrijdag 10 februari is het weer Warmetruiendag. Een dag om de verwarming laag te zetten en een warme trui aan te trekken. En als je toch bezig bent, vergeet niet het huis voldoende te ventileren.

In deze winterse periode kan het buiten erg koud zijn. Dat vraagt erom dat we naast het nemen van maatregelen om warm te blijven, niet moeten vergeten om goed te ventileren. Op initiatief van Klimaatverbond Nederland wordt iedereen jaarlijks opgeroepen de verwarming een graadje lager te zetten en een warme trui aan te trekken ter compensatie. Ook als het koud is, kunnen we aan deze oproep gehoor geven. Een goede ventilatie draagt bij aan een gezonder binnenmilieu. Op scholen betekent dit betere prestaties van leerlingen, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Werken aan gezondheid op school loont!

De Warmetruiendag is een initiatief van Klimaatverbond Nederland en Greenchoice en wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Kijk voor meer informatie en alle acties op www.warmetruiendag.nl.

HomeThema'sProfessionals