Nieuwsbericht

Media Ukkie Dagen 31 maart t/m 7 april 2017

14 maart 2017 | 1 minuut lezen

Van 31 maart tot en met 7 april 2017 organiseert Mediawijzer.net voor de zesde keer de Media Ukkie Dagen. Dit jaar staat de campagneweek voor (groot)ouders en verzorgers van jonge kinderen (0 tot en met 6 jaar) in het teken van ‘Slim opgroeien met schermen’. Mediawijzer.net roept netwerkpartners en professionals op in te haken op de Media Ukkie Dagen om zoveel mogelijk ouders van jonge kinderen te ondersteunen in de mediaopvoeding. U meldt uw activiteiten eenvoudig aan op de website www.mediaukkies.nl/activiteiten. Hier is ook een totaaloverzicht van alle activiteiten te zien.

 

Toolkit

Speciaal voor netwerkpartners, zoals mediacoaches, medewerkers van CJG’s, kinderdagverblijven, leraren en bibliotheken is een toolkit ontwikkeld. In deze toolkit staan teksten, inspiratie om zelf activiteiten te organiseren, hulpmiddelen voor uw communicatie en een overzicht van activiteiten die tijdens de campagne plaatsvinden.

 

De toolkit en het campagnemateriaal zijn te downloaden via: https://www.mediaukkies.nl/professionals/.

 

4 april van 11:00 tot 12:00 uur webinar opvoedmodel

Veel ouders vragen zich weleens af of zij de digitale opvoeding van hun kinderen goed aanpakken. Om hen hierbij te helpen lanceert Mediawijzer.net op donderdag 23 maart de MediaDiamant: Wegwijs in mediaopvoeding. Dit opvoedmodel is ontwikkeld door verschillende Nederlandse experts in mediaopvoeding. De MediaDiamant is een handige wegwijzer met tips voor ouders om kinderen van 0 tot 18 jaar mediawijs op te laten groeien.

 

Om de MediaDiamant toe te lichten, nodigen wij u graag uit voor een speciale webinar waarin de MediaDiamant toegelicht wordt voor gebruik met jonge kinderen (0 tot en met 6 jaar). Krista Okma, pedagoog, auteur en mede-ontwikkelaar van het opvoedmodel, licht de ins en outs toe en praat u graag bij.

 

De webinar vindt plaats op dinsdag 4 april a.s. van 11:00 tot 12:00 uur. Voor meer informatie kijkt u op www.mediaukkies.nl/MediaDiamant. Uiteraard is er tijdens de webinar ook voldoende gelegenheid om vragen in te sturen.

 

Wilt u de webinar online volgen of heeft u voorafgaand al vragen? Neem dan contact op met Natascha Derogee en Thijs Ros van PR-bureau HvdM via mediawijzer@hvdm.nl.

HomeThema'sProfessionals