Nieuwsbericht

Facebookpagina Opgroeien in Nederland online

29 mei 2017 | 1 minuut lezen

Vandaag gaat de Facebookpagina Opgroeien in Nederland online. Op deze Facebookpagina vind je betrouwbare informatie over opgroeien en opvoeden in Nederland. De informatie is in Arabisch en in Nederlands en is bedoeld voor Arabisch sprekende ouders die recent hier zijn komen wonen. Ouders kunnen vragen stellen en krijgen antwoord in Arabisch en in Nederlands.

Op dit online platform maken Syrische professionals met een pedagogische achtergrond (ondersteund door professionals van GGD regio Utrecht en Pharos) Arabisch sprekende ouders in Nederland wegwijs in het domein Opgroeien en Opvoeden.

Je kunt postertjes en visitekaartjes aanvragen via deze bijgaande link www.pharos.nl/opgroeieninnederland en alle posts van Opgroeien in Nederland en van Syriërs Gezond (met ruim 10.000 volgers) vind je terug op de website www.GezondinNederland.info

29 mei 2017

Goed nieuws!

Kan het zijn dat de link om materialen te bestellen nog niet helemaal werkt?

6 juni 2017

Goed nieuws. Wordt er gebruik gemaakt van GroeiGids.nl materiaal?

13 juni 2017

De facebook opgroeien in Nederland werkt hetzelfde als Syriers gezond. Een Nederlandse en Syrische werken zij aan zij om posts te maken. Het Nederlandse team bestaat op dit moment uit een gedragskundige en jeugdverpleegkundige werkzaam bij GGDrU en een pedagoog werkzaam bij het NCJ. Zij gebruiken de informatie die ook in de contacten met ouders worden gebruikt, dus ook groeigids.nl, maar ook informatie van opvoeden.nl, infovoorjou.nl, groterworden.nl, oudersonline.nl enz. enz.

@ Petra: zie je dat er specifiek behoefte is om bepaald materiaal van de groei gids aan te passen? Dan kan dit geregeld worden!

Groet,
Inge Oreel
ioreel@ncj.nl

HomeThema'sProfessionals