Nieuwsbericht

Wie heeft het meest betekend in de publieke gezondheid in 2012? Stem nu!!

Wytske Verschoor
29 november 2012 | 1 minuut lezen

Vorig jaar hebben de NPHF en GGD Nederland voor de 2e keer de verkiezing ‘Meest invloedrijke persoon publieke gezondheid’ georganiseerd. En met succes! U stemde massaal op bekende en minder bekende mensen in de publieke gezondheid. Joan Briels, wethouder van de gemeente Laarbeek, won de verkiezing vanwege zijn bemoeienis met de gezondheidsrace waarbij dorpskernen onderling in teams strijden wie de gezondste is. Jos van de Sande, hoofd infectieziektebestrijding van GGD Hart voor Brabant, won de verkiezing in 2010 voor zijn optreden tijdens de Q-koorts.

 

Vandaag starten we met de 3e editie van de verkiezing en nodigen u van harte uit om (opnieuw) uw stem uit te brengen. Wie heeft volgens u het afgelopen jaar het meest betekend in de publieke gezondheid? Iemand uit het werkveld? Uit de wetenschap? Politiek of pers? Of juist iemand die buiten de voor de hand liggende terreinen valt? Een leraar die jeugd tot gezonde keuzes heeft verleid, een boer uit uw buurt die erg goed bezig was met de reductie van antibiotica of een wethouder die de stelwijziging op het gebied van jeugdzorg op een positieve manier heeft vertaald in de gemeente.

 

Schieten er nu direct enkele namen bij u te binnen? Breng dan voor vrijdag 4 januari a.s. uw stem uit via www.ggd.nl/verkiezing-2012. Want u bent de jury. U kunt (al dan niet anoniem) een lijst van maximaal vijf vrouwen en/of mannen invoeren in onze verkiezingspoll. 

 

De uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de NPHF op 15 januari 2013 en op de sites van GGD Nederland en de NPHF.

 

Alvast bedankt voor uw stem!

HomeThema'sProfessionals