Nieuwsbericht

E-learning als introductie voor nieuwe medewerkers

15 mei 2018 | 1 minuut lezen

Elke nieuwe medewerker of stagiair doorloopt in de eerste werk- of stageweek de e-learning: 4 modules die aandacht besteden aan ons werk als GGD, onze positie in het bestuurlijke veld, onze missie, integriteit en nog veel meer. De modules geven ook praktische informatie, wat het werken de eerste periode makkelijker maakt.

Een projectgroep vanuit HRM, het teammanagement, communicatie en het Kennis- en Expertisecentrum hebben de inhoud van de module ontwikkeld en nagedacht over de gewenste leeropbrengst. Vervolgens heeft deze groep de module ingericht, na een training door het bureau Elearningtraining.nl.

 

E-learning is beschikbaar voor andere GGD'en

We hebben vanuit verschillende GGD'en vragen gekregen over de introductie via het middel e-learning. We stellen onze e-learning graag aan jullie beschikbaar. Je kunt hiervoor contact opnemen met Annemarie Rebel van Elearningtraining.nl (annemarie@elearningtraining.nl). Zij kan onze modules naar jullie wensen aanpassen. Denk hierbij aan organisatiespecifieke inhoud maar natuurlijk ook aan zaken als huisstijl en eigen leervragen.

 

Meer weten?

Je kunt de huidige versie van de modules via onderstaande links bekijken. Zodra wij de modules updaten zijn de links niet meer actief. Let op: linkjes vanuit de e-learning naar ons intranet kun je niet gebruiken, omdat je geen inlog bij ons hebt.

Module 1 - Wie zijn wij?

Module 2 - Waar staan wij voor?

Module 3 - Waar werken we?

Module 4 - Hoe werken wij?

Het doorlopen van alle 4 de modules en het maken van alle opdrachten kost je ongeveer 3 tot 4 uur.

Wil je meer weten over de achtergrond van de modules of de manier waarop wij deze inzetten? Neem dan contact op met de projectgroep via Gerbrig Filius, communicatieadviseur (g.filius@ggdijsselland.nl).

HomeThema'sProfessionals