Nieuwsbericht

Update GGD Kennisnet

Op 19 december 2012 geplaatst door

Het systeem van GGD Kennisnet heeft een update gekregen 

Wat is er veranderd met deze update?

Een groot deel van de update heeft te maken met het beheer van GGD Kennisnet maar voor iedere professional is de persoonlijke menu balk uitgebreid waardoor een aantal funtionaliteiten met minder klikken beschikbaar is.

Profiel: Binnen het profiel is er een aparte knop voor Social media gemaakt zodat deze beter te vinden en aan te passen zijn.

Groepen: Vanuit de verschillende groepen is het nu mogelijk je Updates &Notificaties te beheren. Het overzicht van de groepsleden is zowel op voornaam als op achternaam te sorteren.

Professionals: Sorteren op voornaam of achternaam mogelijk. Daarnaast zijn er extra sorteer-filters mogelijk op specialisme, werkgebied ed. mits dit is ingevuld door de professionals in hun profiel.

Foutmeldingen:  een aantal veel voorkomende foutmeldingen is opgelost in deze update.

Na deze update kan er verder gewerkt worden aan nieuwe functionaliteiten. Begin januari 2013 wordt de oplevering van het zgn. ‘document delen’ verwacht. Momenteel wordt de testfase hiervan afgerond en na het kerstreces zal hierover nader worden gecommuniceerd.

Vragen of opmerkingen over deze update maar ook ideeën voor  verdere verbetering van GGD Kennisnet kun je mailen naar: redactie@ggdkennisnet.nl

Trefwoorden: ggd-kennisnet, menubalk, update
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.