Activiteit

Masterclass crisisbeheersing

05 december
Type: Masterclass

SVDC organiseert al enkele jaren vier keer per jaar een Masterclass crisisbeheersing (1,5 dag) specifiek voor bestuurders en leden crisis(beleids)teams binnen de zorgsector.

 

Zorginstellingen worden namelijk steeds vaker geconfronteerd met externe en interne crisissituaties en dan is het belangrijk dat een professioneel crisisteam in positie wordt gebracht.

De voorzitter en leden van het crisisteam moeten beschikken over de juiste vaardigheden om in crisissituaties adequaat te kunnen handelen.
Het gaat dan primair om kennis en een goed kennissennetwerk.

De Masterclass biedt de deelnemers de juiste handreiking daartoe. Zeer ervaren sprekers behandelen daarbij de belangrijke thema’s en actuele ontwikkelingen.
Graag brengen wij de Masterclass onder uw aandacht, het programma 2018 treft u aan als bijlage.

 

Inmiddels hebben al zo’n 400 bestuurders/functionarissen crisis(beleids)teams uit Nederlandse (zorg)instellingen deelgenomen en zijn unaniem enthousiast

over de kwaliteit van de Masterclass. Dit blijkt uit de evaluatie na iedere sessie, de gemiddelde beoordeling is een 8,2.

Naast bestuurders nemen er in toenemende mate ook medisch specialisten deel, om die reden is er een accreditatieaanvraag ingediend
bij KNMG. Deze accreditatieaanvraag is onlangs toegekend. Voor meer achtergrondinformatie, data en aanmeldingsprocedure verwijzen wij u graag naar deze link.

Bijlagen

  • (733 KB)
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.