Nieuwsbericht

Oproep: GGD-artsen voor MIC-congres 17 maart 2012

Corrie Baris
12 maart 2012 | 1 minuut lezen

Tijdens het jaarlijks congres voor 4e/5e jaars studenten geneeskunde zijn vertegenwoordigers van GGD Nederland samen met enkele GGD-artsen en opleiders van de NSPOH aanwezig om studenten te interesseren voor de GGD als mogelijke  toekomstige werkgever. Om te vertellen over de praktijk bij de GGD zoeken we op dit moment nog twee artsen (van 12:00-13:00 uur of van 14.30-15.15 uur). Zij hebben toegang tot het inhoudelijk congres (zie programma); er zijn verder geen kosten aan verbonden. Artsen worden verzocht hun belangstelling aan te geven bij Sylvia Commandeur.

Het congres staat dit jaar in het teken van preventie en publieke gezondheid (overgewicht, sporten, en roken) en biedt daarmee een uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met de studenten. Twee studenten krijgen de kans een dagje mee te lopen om zo een indruk van de ‘wereld van de GGD’ te krijgen  door mee te gaan op het werkbezoek met Mw. Sonnema, directeur Voeding, Gezondheidsbescherming en Preventie bij het ministerie van VWS aan GGD Hollands Midden op 30 maart a.s.

Eveneens bestemd voor: jeugdartsen, artsen infectieziekten, medisch milieukundigen, forensisch geneeskundigen, artsen M&G
Meer informatie: Sylvia Commandeur, (030) 25 25 060, scommandeur@ggd.nl
Bijlagen op GGD Kennisnet: programma

HomeThema'sProfessionals