Activiteit

Intervisie DPG 9 mei 2017 IFV Arnhem olv Joost Bernsen

09 mei
Tijd: 13:00 tot 16:00
Type: Bijeenkomst

Via deze weg willen we je uitnodigen om deel te nemen aan een nieuw geplande intervisie bijeenkomst op 9 mei a.s. van 13.00 - 16.00 uur. Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden via ghor@ifv.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en ongeveer vier weken voor de start van de bijeenkomst ontvang je de definitieve uitnodiging met programma.

 

Sinds anderhalf jaar bestaat er in het kader van bijscholing een intervisie groep O-DPG, die is ontstaan uit een specifieke opleidingsgroep. Deze bijeenkomsten geven we een andere invulling met een meer open karakter. Per bijeenkomst zal je een uitnodiging ontvangen en kun je beslissen om wel of niet deel te nemen.

 

De opzet

Er is gekozen voor het thema ‘Over de grenzen van de GHOR’. Langs de lijn van een aantal voorbeelden van incidenten wordt gekeken naar de rol van operationeel DPG in relatie tot verantwoordelijkheden voor de advisering richting openbaar bestuur en de sturing/regie op de processen Acute en Publieke gezondheidszorg. De juiste aanvliegroute bij de start van een incident kan heel bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. De (O)DPG kan hier het verschil maken. Het leren van, met en door elkaar staat centraal, waarbij er ook aandacht is voor de verschillen, die er tussen regio’s zijn. Door middel van prikkelende vragen en stellingen worden de keuzes  en onderbouwing van het  optreden als operationeel DPG besproken. We verkennen dit thema onder begeleiding van Joost Bernsen, tot vorig jaar als DPG in Hollands Midden.

 

Deelname kost € 250,--

Locatie: IFV te Arnhem

 

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.