Communicatiemiddelen

Folders

Voorbeelddocumenten

 • Beeldkaart 'Een frisse klas met natuurlijke ventilatie'

  Hoe zorgt u voor een frisse klas met natuurlijke ventilatie? De beeldkaart geeft u handige tips om dit te realiseren. Bij natuurlijke ventilatie is de toe- en afvoer van lucht geregeld via ramen en/of roosters.

  2014 GGD beeldkaart frisse klas met natuurlijke ventilatie.pdf
 • Beeldkaart 'Een frisse klas met mechanische ventilatie'

  Hoe zorgt u voor een frisse klas met mechanische ventilatie? De beeldkaart geeft uw handige tips om dit te realiseren. Bij een mechanisch ventilatiesysteem is de toevoer van lucht geregeld via ramen en/of roosters. De afvoer vindt plaats door een mechanisch afzuigsysteem.

  2014 GGD beeldkaart frisse klas met mechanische ventilatie.pdf
 • Beeldkaart 'Een frisse klas met balansventilatie'

  Hoe zorg je voor een frisse klas met balansventilatie? De beeldkaart geeft u handige tips om dit te realiseren.Bij balansventilatie is er sprake van mechanische toe- en afvoer van lucht. Balansventilatie betekent dat er evenveel lucht aan- als afgevoerd wordt.
  2014 GGD beeldkaart frisse klas met balansventilatie.pdf

Beeldmaterialen

 • Voorlichtingsfilm 'Een frisse school begint in de klas'

  Een frisse klas is belangrijk voor de gezondheid en leerprestaties van leerlingen en leerkrachten. In deze voorlichtingsfilm, ontwikkeld voor (aankomende) leerkrachten, is te zien hoe dit eenvoudig kan worden gerealiseerd. De film is opgebouwd uit verschillende modules die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. Het is aan de kijker de keuze welke route hij/zij volgt.

 • Advertentie digitale toolkit milieu

  Deze advertentie, ter promotie van de digitale toolkit milieu, verschijnt najaar 2014 in diverse vakbladen voor onderwijsprofessionals.

  Advertentie digitale toolkit milieu.jpg
 • Poster 'Aan de slag met S.O.P.-dag'

  De poster kan woren ingezet als vooraankondiging van de S.O.P.-dag op school, zodat leerlingen en ouders op de hoogte zijn. Plaats de vooraankondiging in de nieuwsbrief en/of hang posters op in de school.

  Op de voorkant van de poster is ruimte open gelaten voor een datum waarop de S.O.P.-dag plaatsvindt.

  GGD15.004_Poster A2-HR SOP dag.compressed.pdf
 • Sticker 'Aan de slag met S.O.P.-dag'

  De sticker met het logo van de S.O.P.-dag kunnen gebruikt worden voor op de schoonmaakmaterialen. Dit maakt het extra feestelijk om aan de slag te gaan op de S.O.P.-dag.

    

  Sticker SOP 65 x 30mm.pdf
 • Beeldverslag 'Aan de slag met S.O.P.-dag'

  Voor het maken van een  frisse terugblik van de uitvoering van de verschillende onderdelen van de  S.O.P.- dag kun je gebruik maken van het voorbeeld beeldverslag. Leuk om aan de ouders te laten zien dat de school aandacht heeft voor een schone leeromgeving 

  Om tekst toe te voegen maak gebruik van tekstvakken.

  SOPDAG_WORD_TEKST.docx