Nieuwsbericht

Save the date: landelijk congres Gezond in…

17 augustus 2017 | 1 minuut lezen

Op 22 november 2017 organiseert Gezond in... (Pharos en Platform31) een landelijk congres over de aanpak van gezondheidsachterstanden. We vieren de opbrengst van vier jaar GIDS en Gezond in... en gaan in gesprek met prominente sprekers, wethouders en burgers over de oplossingen voor de toekomst.

Bestuurders, beleidsadviseurs en professionals uit verschillende domeinen zijn van harte welkom om mee te denken en in debat te gaan. Noteer deze datum en neem je wethouder en andere bestuurders en collega's uit verschillende domeinen mee.

“Gezond in… is het stimuleringsprogramma dat GIDS-gemeenten helpt bij het versterken van hun lokale aanpak van gezondheidsachterstanden. Het gaat daarbij niet om blauwdrukken maar om het aansluiten bij wat gemeenten al doen. Het programma biedt de gemeenten vier jaar lang advies, praktische instrumenten en landelijke- en regionale bijeenkomsten. Gezond in... wordt uitgevoerd door Pharos en Platform31 in het kader van het Nationaal Programma Preventie. Het programma werkt hierbij samen met gemeenten en diverse andere partners en wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.”

HomeThema'sProfessionals