Activiteit

Internationaal ETS Congres 5 en 6 april 2018 in Groningen

De ETS faculteit van het Acute Zorgnetwerk Noord Nederland nodigt u uit om deel te nemen aan de internationale ETS (Emergo Train System) bijeenkomst in Groningen, Nederland op 5 en 6 april 2018.

5 april is vooral bedoeld voor diegenen die ook een rol hebben in de ontwikkelingen van ETS in hun regio en voor de internationale faculteiten. Er is die dag een faculty meeting onder leiding van het ETS competence centre uit Zweden.

Het congres op 6 april is voor alle instructeurs en geïnteresseerden in ETS. Het wordt georganiseerd door de ETS faculteit van het Acute Zorgnetwerk Noord Nederland (AZNN) in samenwerking met het  ETS competence centre in Zweden.

Het congres heeft als doel de ETS faculteiten en de instructeurs van over de hele wereld bij elkaar te brengen om zo hun good practices te kunnen delen.

Wil je hierbij zijn schrijf je dan in via onderstaande link om collega’s van over de hele wereld te ontmoeten. https://www.acutezorgnetwerk.nl/educatie/international-congress-ets-5-6-april-2018/

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.