Forum discussie

Bcome Vital - vitaliteit op de werkvloer!

 • Rosa de Visser

  Graag zouden we Bcome Vital willen introduceren bij GGD Kennisnet. Deze eHealth applicatie is kort geleden van start gegaan. We zouden graag horen wat u vindt van deze innovatieve game op de werkvloer!

  Informatie over Bcome Vital (www.bcomevital.nl)

  Bcome Vital zorgt met games, coaching en applicaties voor vitale en gelukkige medewerkers. De game heeft als doel stress te laten afnemen en een positieve werksfeer te creëren. De basis van het spel is gebaseerd op 'gamification' en 'positieve psychologie'. Medewerkers ontwikkelen zich tijdens het spelen van de game tot een florerende persoonlijkheid en in samenspel met anderen tot een succesvol team. 

  Het spel wordt gespeeld tegen mede collega's op een adeling of diverse afdelingen. Wie op het einde de meeste punten heeft behaald is de winnaar! Door het spelen van mini-games en anderen te verassen met een bloemetje worden punten gehaald

  Met het spelen van Bcome Vital wordt er op een duurzame manier geïnvesteerd in de gezondheid en vitaliteit van de organisatie en medewerkers. Diverse instellingen in Nederland zijn al volop aan de slag met Bcome Vital en erg enthousiast over de game. Daarom willen we graag bij meer instellingen en bedrijven Bcome Vital introduceren. 

  Vraag nu een demo aan op www.bcomevital.nl!