Nieuwsbericht

Uitnodiging slotbijeenkomst innovatieversneller

20 november 2018 | 1 minuut lezen

Uitnodiging slotbijeenkomst innovatieversneller op 6 december in Bunnik, zie bijlage

Wat houdt de innovatieversneller in? 

De innovatieversneller is een tijdelijke werk- en leeromgeving waarin een interdisciplinaire groep mensen onder begeleiding van bureau KR8LAB samenwerkt aan het oplossen van zogenaamde ‘wicked problems’. In dit geval zijn de versnellers gericht op twee thema’s:  'vernieuwing van de monitors’  en 'vergroting van het voorspellend vermogen van de GHOR'. Aan de hand van een stapsgewijze aanpak (Design Thinking) werken de deelnemers aan mogelijke oplossingsrichtingen en vertalen deze naar prototypen. De versneller bestaat uit vier werkateliers van een dag en een slotbijeenkomst op 6 december. De prototypen die ontwikkeld zijn, worden op 6 december gepresenteerd door de teams in 6 korte pitches. 

De slotbijeenkomst

Voor de slotbijeenkomst zijn naast de deelnemers ook de directievertegenwoordigers van betrokken organisaties (RIVM, CBS, GGD’en en GHOR-bureaus) uitgenodigd. Ben je benieuwd naar de pitches en naar de reacties van het publiek? Je bent van harte welkom en kan ook een introducé meenemen.


Ik hoop dat je komt en hoor graag via innovatie@ggdghor.nl of jij (met je eventuele introducé) op 6 december aanwezig kan zijn!

HomeThema'sProfessionals