Nieuwsbericht

Programma bijeenkomst GGD Innovatienetwerk - 21-06-2018

Op 23 mei 2018 geplaatst door

Op 21 juni 2018 is er een bijeenkomst van het GGD Innovatienetwerk. De bijeenkomst staat in het teken van data & monitoring.

In de huidige door data gedreven samenleving is het verzamelen, gebruiken en interpreteren van data steeds belangrijker aan het worden. Voor de bijeenkomst hebben we inspiratie uit andere hoek: de Nationale Politie en Schiphol geven twee interactieve masterclasses over hoe zij omgaan met data, dataverzameling en het gebruik van data. Wie weet kunnen we hier voor onze sector, de Publieke Gezondheidszorg, van leren! In  de middag zullen we tijdens een werkatelier aan de slag gaan met de vernieuwing van de gezondheidsmonitors. Zie de bijlage voor het programma.

NB: De locatie ligt vlakbij Utrecht Centraal en TivoliVredenburg. Het is mogelijk om ons ochtendprogramma te combineren met het Congres VTV-2018 van het RIVM, dat vanaf 13:00 in TivoliVredenburg is.

Tijd, locatie en bereikbaarheid

Datum en tijd: 21-06-2018 10:00-16:30

Locatie: Domstad, Koningsbergerstraat 9 in Utrecht.

Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station.

Kom je met de auto?

  • Domstad heeft een eigen, gratis parkeerterrein, maar is wel zeer beperkt.
  • De parkeerterreinen van de Jaarbeurs bieden volop parkeergelegenheid op loopafstand van Domstad. P1 ligt direct aan de overzijde. Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van € 16,- (of € 4,- per uur).
  • Het is mogelijk om in de wijk rondom Domstad betaald te parkeren middels betaalautomaten.

Kom je met het openbaar vervoer?

  • Lopend (ca. 10 minuten) vanaf uitgang Jaarbeursplein/Utrecht Centraal Station. Bereken de route hier.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar innovatie@ggdghor.nl. Een introducé is van harte welkom, graag even vermelden bij de aanmelding. Aan degene die niet in de mogelijkheid zijn om op 28 november aanwezig te zijn, wellicht is er een collega die graag in je plaats aanschuift?

Mocht je je al aangemeld hebben, dan hoef je dat niet nogmaals te doen. Mocht je alleen aan het ochtend programma of middagdeel willen deelnemen, vermeld dit dan even.

Bijlagen

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.