Nieuwsbericht

De GGD Innovatiebattle stopt

4 juni 2018 | 1 minuut lezen

Na vier mooie jaren stopt de GGD Innovatiebattle op zijn hoogtepunt. In de afgelopen vier jaar hebben we enthousiaste studenten ontmoet, mooie innovaties gezien en is de battle erg snel gegroeid. Bijvoorbeeld:

  • In het eerste jaar 2015 waren er drie deelnemende teams. In het vierde jaar 2018 waren er 26 deelnemende teams!
  • In het eerste jaar waren er drie deelnemende onderwijsinstellingen. In het vierde jaar waren het er 10.
  • In het eerste jaar waren er vier GGD’ en aangesloten. In het vierde jaar waren er 11 GGD’ en aangesloten.

Steeds meer deelnemende onderwijsinstellingen, GGD’en en betrokken coaches en professionals. De afgelopen vier jaar is er een groot netwerk ontstaan met onderwijsinstellingen (HBO en WO), maar is er ook kennis gemaakt met de toekomstige professional! Een aantal onderwijsinstellingen hebben zelfs de Innovatiebattle opgenomen in hun onderwijsprogramma, hoe tof is dat?! Vier keer zijn we uitgenodigd door een Hogeschool en hebben zij ons ondersteund bij het organiseren en het mogelijk maken van de battle. Mede dankzij jullie is de battle elk jaar vernieuwd, beter geworden en gegroeid en is het in de loop van de jaren echt een battle geworden.

Uiteraard gaan we verder nadenken over hoe we het netwerk met onderwijsinstellingen en (oud-)studenten verder kunnen benutten. Tips daarover zijn welkom!

HomeThema'sProfessionals