Nieuwsbericht

JGZ-store; de online winkel voor digitale innovatie. Wat vind je van de JGZ-store? Geef je mening.

Op 19 maart 2019 geplaatst door

Wat vind je van de JGZ-store? Geef je mening. 

Jeugdgezondheidszorg wil zich blijven vernieuwen op het gebied van innovatie en informatisering.  Verschillende JGZ-organisaties ontwikkelen al digitale innovaties. Om een boost te geven aan deze digitale innovaties werken we aan de JGZ-store: een online winkel waar digitale innovaties worden aangeboden. Via de JGZ-store wordt het mogelijk deze digitale innovaties overzichtelijk met elkaar te delen. JGZ-organisaties kunnen er niet alleen digitale innovaties aanschaffen, maar ook zelf aanbieden. De JGZ-store wordt mogelijk dankzij subsidie van ZonMW.

In co-creatie met innoverende JGZ-organisaties en in samenwerking met NCJ, ActiZ en GGD GHOR Nederland is er nu een prototype voor de JGZ-store, ontwikkeld door Wikibase Solutions. Als projectgroep willen we graag weten wat jullie, JGZ professionals, managers, staffunctionarissen en ICT'ers van dit prototype vinden. Daarom willen we je vragen het prototype van de website te bekijken en een korte enquête in te vullen. Aan de hand van de antwoorden, opmerkingen en wensen wordt het draagvlak voor de JGZ-store gemeten.

Waarom een JGZ-store?

In de store kun je losstaande innovaties vinden, maar ook innovaties die gekoppeld worden met een Digitaal Dossier Jeugdgezondheidszorg (DD JGZ)Door de mogelijkheid innovaties met elkaar te delen, wordt landelijke gebruik van digitale innovaties gestimuleerd, het dubbel ontwikkelen van (bijna) dezelfde innovaties voorkomen en is er een helder overzicht van het totale aanbod van digitale innovaties. Met de JGZ-store hoeft niet elke organisatie het wiel opnieuw uit te vinden.

Vul de Enquête in

Bekijk het prototype van de JGZ store en laat je mening horen. Vul de enquête zo snel mogelijk (uiterlijk voor 6 april) in! Je vindt de enquête via deze link

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.