Nieuwsbericht

GGD IJsselland negende deelnemer van filmpjesproject

17 september 2020 | 1 minuut lezen

Vanaf vandaag verwelkomen wij GGD IJsselland als negende deelnemer van het filmpjesproject van Opvoedinformatie Nederland! We zijn blij dat deze nieuwe partner meedoet in de ontwikkeling van betrouwbare opvoedfilmpjes voor ouders. De andere partners zijn GGD Amsterdam, GGD Brabant-Zuidoost, GGD Zaanstreek - Waterland, JGZ Almere, GGD Hart voor Brabant, GGD Hollands Noorden, GGD regio Utrecht en GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Wat houdt het filmpjesproject in?

Misschien heb je als organisatie de plannen om de informatievoorziening naar ouders toe uit te breiden met meer beeldmateriaal; je wilt ‘iets’ met filmpjes doen. Met deelname aan het filmpjesproject doe je mee aan een landelijk georganiseerd netwerk van jgz-organisaties waarmee je (kosten)efficiënt betrouwbare, onafhankelijke opvoedfilmpjes met en voor ouders ontwikkelt. Jij draagt financieel en inhoudelijk bij; Opvoedinformatie Nederland faciliteert de projectbegeleiding, videoproductie en communicatie. Hoe meer deelnemers er zijn; hoe lager de kosten!

In de factsheet lees je meer over deelname aan het project. Wil je meer weten? Laat dan je e-mailadres op deze pagina achter: https://lnkd.in/dYruikr. Je ontvangt dan o.a. een informatiefilmpje van projectleider Melissa Bastiaan.

HomeThema's