Nieuwsbericht

Veranderingen kennisnet Kwaliteit

19 juni 2012 | 1 minuut lezen

Afgelopen donderdag is er bij GGD Nederland overleg geweest over verbetering van het kwaliteitsdeel van GGD Kennisnet, dit betreft dus het thema Kwaliteitsintrumenten en de groep Kwaliteit.

Zoals jullie wellicht al gezien hebben is het thema Kwaliteitsintrumenten veranderd naar Kwaliteitsmanagement; hierin zal voortaan alle openbare informatie over alles wat met kwaliteitysmanagement te maken heeft geplaatst worden.

De groep Kwaliteit zal ook veranderen; binnenkort wordt dit de besloten groep Vakgroep Kwaliteit, waar alle leden van de Kwaliteitskringen West, Noord-Oost, Noord-West en Zuid voor worden uitgenodigd.
Deze zal dan bestaan naast de aparte (besloten) groepen per Kwaliteitskring.
Deze 5 groepen worden gebruikt om verslagen en documenten in ontwikkeling binnen de vakgroep te delen. Zodra de informatie compleet een vastgesteld is zal het geplaatst worden op de thema-pagina.

De leden van nu de groep Kwaliteit die geen deelnemer zijn aan één van de Kwaliteitskringen zullen binnenkort bericht krijgen dat zij geen lid meer zijn van deze groep, maar: alle voor jullie interessante informatie zal dus komen op de themapagina Kwaliteitsmanagement!

Mochten jullie nu toch in de nabije toekomst informatie (denken te) missen; laat het even weten dan doen we daar iets aan.
 

Met vriendelijke groeten,

Janine van der Leeuw- van Someren,
redacteur thema Kwaliteitsmanagement en beheerder groep (Vakgroep) Kwaliteit

HomeThema'sProfessionals