Activiteit

3e Landelijke Studiedag Zorgtechnologie & Domotica in de Langdurende Zorg

05 september
Locatie: Aristo Amsterdam
Tijd: 10:00 tot 16:00
Type: Congres

Het Leids Congres Bureau nodigt uit om deel te nemen aan de 3e Landelijke Studiedag Zorgtechnologie & Domotica in de Langdurende Zorg. Zorgtechnologie, waaronder domotica, wordt steeds vaker gebruikt in de langdurende zorg. Het biedt mogelijkheden voor zowel zorginstellingen als mensen die zich thuis nog redden. Juiste inzet en toepassing van zorgtechnologie is echter een complex proces met veel facetten.

Tijdens deze studiedag nemen sprekers u mee in het proces van visie op, tot implementatie van zorgtechnologie. Zo krijgt u te horen welke relevante ontwikkelingen van invloed zijn op de zorg- en dienstverlening, welke rollen zorgtechnologie en domotica spelen op de zorgkwaliteit en welke implementatievoorbeelden er al zijn.  

Doelgroep

Geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, casemanagers dementie, verzorgenden en andere geïnteresseerden.


Datum en locatie
De 3e landelijke studiedag Zorgtechnologie & Domotica in de Langdurende Zorg vindt plaats op dinsdag 5 september in Aristo Amsterdam.


Kosten*

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p.

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 15 juni 2017, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 330,00 p.p.

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 juni € 295,00, daarna is dat € 320,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/Domotica/informatie

Bijlagen

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.