Nieuwsbericht

Dragons' Den 2018: Inrichting van de fysieke leefomgeving. Doe jij mee?

6 september 2018 | 1 minuut lezen

Een derde landelijke Dragons’ Den vindt plaats op dinsdag 11 december 2018, dit keer rondom het thema inrichting van de fysieke leefomgeving. Het beste idee om gezondheid te bevorderen binnen de ruimte waarin we leven, wonen en werken wint een startkapitaal van €5.000,-. Naast de geldprijs die je kunt winnen, kunnen ook de juryleden (de Dragons) niet winnende ideeën adopteren en hen ondersteunen bij verdere ontwikkeling.

Wat is een Dragons’ Den?

Een Dragons’ Den is een wedstrijd gebaseerd op een Japans televisieprogramma waarin mensen hun plan pitchen aan potentiële investeerders. Goede ideeën worden beloond en in kennis wordt geïnvesteerd. Daarnaast is er aandacht voor de follow-up en de garantie dat het idee/het plan wordt opgepakt.

Spread the word!

Iedereen is van harte uitgenodigd om een idee in te dienen en daarmee kans te maken om dit idee op 11 december te mogen pitchen aan onze Dragons. Dus zie je kansen binnen eigen projecten of bij (landelijke) collega’s? Niet twijfelen, gewoon doen! Inzendingen kunnen vóór 23 november 2018 worden ingediend bij innovatie@ggdghor.nl. In de uitnodiging vind je de randvoorwaarden en details. Wil je nu meer weten over het thema fysieke leefomgeving kijk dan op de themapagina van GGD GHOR Kennisnet, Rijksoverheid Omgevingswet en Aan de slag met de Omgevingswet.

We kijken uit naar de inzendingen!

Hartelijke groet,

Arthur van Iersel, Marian Kuijs, Xandra de Jong, Ellen Vermeulen en Simone van Vugt

HomeThema'sProfessionals