Opleidingen

GGD’en kiezen voor nieuw opleidingsplan artsen Maatschappij en Gezondheid

16 oktober 2019 - 14:51

De Raad van directeuren van GGD GHOR Nederland heeft haar steun uitgesproken voor het nieuwe landelijke opleidingsplan voor artsen Maatschappij en Gezondheid. In het opleidingsplan van de KAMG...

348

Gratis trainingen voor GGD professionals met ZonMw subsidie

2 oktober 2019 - 13:20

ZonMw financiert trainingen om professionals te trainen in de signalering van en omgang met personen met psychische, lvb of multiproblematiek. Wees er snel bij want de subsidie gaat hard!

123

Volgende sollicitatieronde opleiding arts M&G start op 1 februari 2020

30 september 2019 - 14:39

Online solliciteren voor de profielopleidingen jeugdarts en arts infectieziektebestrijding en de 2e fase-opleiding arts Maatschappij & Gezondheid kan vanaf 1 februari 2020.

57
Er zijn nog geen dossiers geplaatst.

Flyer arts maatschappij en gezondheid

Flyer die gebruikt wordt voor de Carrierebeurs op 5 oktober 2019. 

Tekening van het opleidingen landschap

Tekening om het ingewikkelde landschap van opleiding voor de arts Maatschappij en Gezondheid toe te lichten. De tekening is ook gebruikt tijdens de Tweedaagse voor DPG´en op 1 februari 2018.

‘Naar een robuuste opleidingsinfrastructuur voor de medische opleidingen voor de publieke gezondheid’

De instroom in de medische vervolgopleiding arts maatschappij en gezondheid (arts M&G) blijft achter bij de ramingen van het Capaciteitsorgaan. Dat betekent dat er minder artsen opgeleid worden...

Dromen van een AIOS, instituutsopleider en hoogleraar

Dromen van een AIOS, instituutsopleider en hoogleraar verteld op de informatiebijeenkomst op 21 september over het landellijk werkgeverschap.

Er is nog geen blog geplaatst.