Activiteit

7e Nationale VitaliteitsConferentie

30 januari
30 januari 2020
13:30 tot 17:30
Congres
11 september 2019 | 2 minuten lezen
 
 

 

 
‘Cross-over-verbindingen’ buurt, wijk, welzijn, zorg, werk, school, burgers voor vitalere, lokale ecosystemen’, oftewel:
 
Op weg naar vitalere wijken en regio’s!
  
Uitnodiging 7e Nationale VitaliteitsConferentie
(voorheen PreventieConferentie) 

Donderdag 30 januari 2020, 13.30 - 17.30 uur
Gastlocatie Hogeschool Utrecht
 
Beste genodigde,
 
Graag nodigen we u uit voor de 7e Nationale VitaliteitsConferentie, het vervolg op de voor u bekende jaarlijkse PreventieConferentie van de afgelopen jaren. De Nationale VitaliteitsConferentie laat, zoals u van ons bent gewend, de energieke, interactieve route naar regionale, lokale vitaliteitsecosystemen zien. Anders gezegd: hoe vinden partners in regio’s en wijken elkaar om vanuit burgers en in samenhang de onomkeerbare weg in te slaan naar een vitalere wijk/regio?
 
Centraal staan de vorderingen en vernieuwingen, de te overwinnen hobbels en de uitdagingen van regio’s en wijken. Hoe komen buurt, wijk, regio, werk, school, zorg, welzijn, burger(s)(collectieven) tot elkaar met als doel een gezondere, vitalere en gelukkigere bevolking? Wat is de kern van de veranderingen in samenhang die de laatste jaren doorzetten in wijk en regio? Wat doet dat met ‘beleid’ en ‘bestuur’? Wat leren we van elkaar? Hoe doen we er een schep bovenop?
Jaarlijks, een wisselende gastlocatie en een serie lokale en regionale ecosystemen die zich blootgeven op het podium. Wijken en regio’s die de doorslag geven en de weg inslaan naar het nieuwe Nederland dat nu wordt gebouwd. Samen in het groeiende netwerk van vernieuwers met realisme.
Waar gaat het goed, wat kan beter, wat moet er weggenomen, wat gestimuleerd? Waar vindt de cross-over tussen buurt, wijk, welzijn, zorg, werk, onderwijs en burgers het beste plaats?
 
Welkom, op de 7e Nationale VitaliteitsConferentie! Onze partner in vitale regio’s en wijken is voor deze editie de Hogeschool Utrecht (HU)
 
De inschrijving is kosteloos. Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.
 
Voor programma, details en inschrijving:
 
KLIK HIER
 
Met enthousiasme en Vitale Groet!
Mede namens onze partner voor deze editie: Hogeschool Utrecht,
 
Marc Roosenboom
Ferry Koper 

Locatie

Daltonlaan 300
3584 BK Utrecht
HomeThema'sProfessionals