Activiteit

6e Landelijke Studiedag LVB en Verslaving

28 september
Locatie: Aristo Utrecht
Tijd: 10:00 tot 16:15
Type: Studiedag

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit om deel te nemen aan de 6e Landelijke Studiedag LVB en Verslaving. Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) zijn extra kwetsbaar voor problematisch middelengebruik en andere verslavingen. Deze LVB-doelgroep heeft een aangepaste behandeling nodig en het is vaak een uitdaging om deze te geven. Hoe kunnen zorgverleners de beste ondersteuning bieden aan verslaafden met een LVB?  

Tijdens deze studiedag worden actuele zaken besproken rondom LVB en verslaving. Tevens is er aandacht voor verschillende methoden om LVB-cliënten met een verslaving te ondersteunen.

Doelgroep

Professionals in de GGZ en LVB-sector, verslavingszorg, onderwijs, medewerkers van justitiële (jeugd)instellingen en andere geïnteresseerden.

Datum en locatie
De 6e landelijke studiedag LVB en Verslaving vindt plaats op donderdag 28 september in Aristo Utrecht.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen (Kwaliteitsregister V&V), maatschappelijk werkers (Registerplein), psychologen (NIP/NVO), artsen voor verstandelijk gehandicapten (ABC1) en verslavingsartsen (VVGN). Staat uw vereniging er niet bij? Neem dan tijdig contact met ons op zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.


Kosten*

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 340,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij inschrijving vóór 1 augustus 2017, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 315,00 p.p.

 

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 1 augustus € 290,00, daarna is dat € 315,00.

 

 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/LVB_Verslaving/informatie

Trefwoorden: LVB, Verslaving, congres
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.