Document

Vaccineren asielzoekerskinderen 0-18 jaar

(onbekend)
19 juli 2011 | 1 minuut lezen

Protocol vaccineren
Het PGA-protocol vaccineren asielzoekerskinderen 0-18 jaar beschrijft hoe de vaccinatiestatus, de basisimmunisatie en eventuele vervolgvaccinaties van asielzoekerskinderen moeten worden vastgesteld en uitgevoerd. Daarnaast legt het protocol de randvoorwaarden voor vaccineren en samenwerkingsafspraken tussen het RIVM en JGZ-organisaties vast. 

Vaccinatiestatus en -opdrachtformulier
Voor elk asielzoekerskind van 0-18 jaar moet een (inhaal-)vaccinatieplan worden opgesteld door de jeugdarts. Het vaccinatiestatus en -opdrachtformulier wordt gebruikt bij het opstellen van dit plan. Dit gebeurt tijdens het afnemen van de vaccinatieanamnese.

Zowel het vaccinatieprotocol als het vaccinatiestatus en -opdrachtformulier zijn in de zomer van 2019 geactualiseerd in samenwerking met het RIVM en een aantal JGZ-professionals.
3 documenten toegevoegd
7 november 2017

Bij het online invullen van het gedownloade formulier "vaccinatiestatus- en opdracht" is het lettertype op de eerste pagina (NAW-gegevens) erg groot, waardoor de helft van de tekst buiten de regels valt. Ik kan dit niet zelf instellen. Voorheen was het lettertype kleiner, zoals het nu ook nog op pag. 2 is. Kan dit a.u.b. aangepast worden?
Met vriendelijke groet,
Marion Debougnoux
jeugdarts GGD ZL
 

22 januari 2018

Ik heb dezelfde vraag als mijn collega jeugdarts Marion. MvG, Cirsten Oole, jeugdarts GGD Drenthe

8 augustus 2019

Wellicht handig om even de veranderingen te noemen in het nieuwe vaccinatieprotocol tov het vorige.

8 augustus 2019

In de printversie van de nieuwe vaccinatiestatus en opdracht is het nu niet handig dat de 'status' en het 'plan' op verschillende kanten van de pagina staan. En de logo's zijn weg.

15 augustus 2019

kunnen jullie aangeven wat er veranderd is?

2 september 2019

Op het vernieuwde formulier van  2019 kan ik bij een aantal items digitaal niets invullen. Dit betreft voor/achternaam, V nummer, BSN nummer en mailadres. Hoe kan ik dat oplossen?

3 september 2019

Hallo,

Bij de invul pdf zou ik graag enkel blz 3 en 4 willen i.p.v. ook de informatie en de voorbeeldplanning. Kan dat? Zo kan ik de pdf invullen en rechtstreeks in het EKD van het kind hangen.

Kan ik de invulpdf dan ook vullen met mijn gegevens en hiervan een format opslaan op de home schijf, zodat ik tijdens/na de onderzoeken enkel de kindgegevens en de vaccinatiegegevens hoef in te vullen, en niet steeds opnieuw mijn contactgegevens+handtekening?

 

Uitkijkend naar jullie reactie, alvast dank!

HomeThema'sProfessionals